Világhírű gyártók magyarországi képviseletét látjuk el. Olimpiák, Világbajnokságok, Universiadék hivatalos beszállítói vagyunk több szegmensben.

 

Büszkék vagyunk, hogy Olimpiai, Világbajnoki érmek sokaságának lehetünk aktív szereplői a háttérben többek között olyan sportágakban, mint a Labdarúgás, Kosárlabda, Röplabda, Atlétika, Torna, Gimnasztika, Judo, Birkózás, Súlyemelés, Kerékpár, Tenisz, Asztalitenisz, Tollaslabda, hiszen az általunk gyártott termékek segítségével érik el a sportolók a hihetetlen, világraszoló teljesítményeket.

 

 

 

 

Termékeket fejlesztünk az Ön kívánságait figyelembe véve, legyen szó komplett pályavilágításról, lelátóról, labdákról, eredményjelzőről, műfüves pályaborításról, beltéri vagy kültéri speciális sportburkolatokról.

 

Közvetlenül a gyárakból egyenesen Önnek szerezzük be a termékeket, kizárva a több kezet, ezáltal hatalmas árelőnyt biztosítunk Önnek.

 

 

Innovációs termékeink minden Sportegyesület szakmai munkájának a minőségét hatékonyan elősegíti!

 

Egyedi igények, feladatok megoldását is vállaljuk. 

 

Szolgáltatásaink között szerepel a tervezés, a termékfejlesztés és szükség esetén kivitelező Partnerünk segítségével a kivitelezés.

 

 

Amennyiben Önnek kivitelező cége van, összekötjük a megrendelővel! Várjuk kivitelező cégek együttműködési jelentkezését!