Híreink

 

2017.04.12.

 

Pályavilágítás Program 2017-2018

 

A LUX követelményeknek megfelelően megtervezzük Önnek a teljes világítást a labdarúgó pályára. A terveken minden fontos apró részletig láthatóak a paraméterek és a megvalósuláshoz szükséges fényforrások mennyisége.

 

Kérje ajánlatunkat mielőbb!

 


 

2017.04.05.

 

BEBCOO Labdakatalógus 2017

 

Kifejezetten a labdarúgó egyesületek részére fejlesztettük kollekciónkat. Kézzel varrott, a FIFA előírásainak, követelményeinek megfelelő labdáinkat közvetlenül a gyárból szállítjuk a csapatoknak!

 

Ezáltal hihetetlen áron szerezhetik be az egyesületek a labdáikat. Lehetőség van egyedi design rendelésére is!  Vállaljuk, hogy a klub logóját vagy egyéb jelölést elhelyezzünk a labdán! 

 

Csúcsminőségű labdáinkat Pakisztánban, azokban a gyárakban gyártatjuk, ahol a nagy világmárkák labdái készülnek. Ugyanazt a labdát kapja a megrendelő, viszont nagyságrendekkel kedvezőbb áron!

 

Hamarosan egy labdaakcióval jelentkezünk!! 

 

2017.04.01.

 

FIFA Műfüves Program 2017-2018

 

Keressen bennünket amennyiben műfüves pályát épít vagy felújít. Rendkívül kedvező áron forgalmazzuk termékeinket. Kérje ajánlatunkat!

 

FIFA 2 Star és FIFA 1 Star minősítéssel rendelkeznek termékeink.

 

10 év garanciát adunk műfüves borításainkra legyen szó labdarúgó pályáról vagy parkok létesítéséről.

 

 

 

2017.03.14.

 

Pályavilágítás Program 2017-2018

 

LED-es rendszereinknek köszönhetően jelentősen csökkennek az üzemeltetési költségek. Megtervezzük Önnek, az igényeknek és a helyi specifikációknak megfelelően a teljes projectet akár új beruházásról, akár felújításról van szó.

 

Kérje bátran ajánlatunkat, meg fog lepődni, hogy a modern, energiatakarékos LED-es pályavilágítás kedvezőbb áron lesz, mint a hagyományos fém halogén fényvetőkkel ellátott megoldások.

 

Az üzemelési költségek megtakarításáról sem feledkezhet meg, hiszen majd fele annyi költség fog jelentkezni a LED-es rendszerek használata esetén!